Meerdere data

Achter het luik - Vioolduo Tiercet-Robberecht - 26/12/2020, 16:30-17:30

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd
Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

platvvorm

26b Kalkhofstraat

9800 Deinze

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Noémi Tiercet & Eric Robberecht achter het luik

Over dit evenement

"Achter het luik" is een artistieke peepshow, een spel met de eigenschappen van cultuurbeleving tijdens de pandemie. Het luik gaat open voor één persoon of één bubbel, die gedurende 5 à 10 minuten een live cultuurbelevenis krijgt.

Noémi Tiercet:

Noémi behaalde haar Masterdiploma viool aan het Koninklijk Conservatorium Antwerpen en perfectioneerde zich daarna aan het Koninklijk Conservatorium Brussel. Zij sleepte verschillende prijzen in de wacht, o.a. bij de Axion Classics, de fondation Raskin en "Jeunes Talents". Noémi verleent haar medewerking aan vele Belgisch orkesten en is vaste violiste bij zowel Concert Olympique als het symfonie-orkest van de Koninklijke Muntschouwburg.

Eric Robberecht:

Na zijn studies aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel en aan de Muziekkapel Koningin Elisabeth werd Eric Robberecht 1ste solist in het symfonie-orkest van de Koninklijke Muntschouwburg, een functie die hem toelaat zijn affiniteiten in het domein van de kamermuziek verder te ontwikkelen. Hij is verbonden aan het ensemble “Prometheus”, vormt een vast duo met de pianiste Anne Op de Beeck en is hij primarius van het Ensor-strijkkwartet. Als lid van het ensemble “Musique Nouvelles” kan hij eveneens zijn gezonde nieuwsgierigheid ontwikkelen naar de muziek van vandaag. Eric Robberecht is lesgever kamermuziek aan het Koninklijk Muziekconservatorium te Brussel.

Locatie

platvvorm

26b Kalkhofstraat

9800 Deinze

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen