€423.50

5G als katalysator voor een slimme industrie | DEEP DIVE 1°

Actions and Detail Panel

€423.50

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Online event

Refund policy

Refund policy

Contact the organiser to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Event description
5G als katalysator voor een slimme industrie | DEEP DIVE 1°

About this event

Na de toekenning van tijdelijke 5G-licenties in 2020, heeft de federale regering de weg vrijgemaakt voor de veiling van volwaardige licenties eind dit jaar. Daarmee zou ons land vanaf volgend jaar deze baanbrekende technologie in gebruik kunnen nemen.

De mogelijkheden van 5G zijn legio, en hier zijn al heel wat toelichtingen over geweest. Vanuit The Beacon, de community van digitale innovatieve bedrijven, zijn we bijzonder geïnteresseerd in de impact die 5G kan teweegbrengen op onze industrie. Wat zijn de toepassingsmogelijkheden? En in het bijzonder: hoe gaan we ervoor zorgen dat deze toepassingen ook ontwikkeld kunnen worden?

Met de campagne “5G als katalysator voor een slimme industrie” gaan we via gerichte activiteiten op zoek naar de puzzelstukken die nodig zijn om deze baanbrekende technologie succesvol te kunnen toepassen. Tijdens interactieve deep dives zoomen we in op de specifieke uitdagingen voor de verschillende technologiespelers.

In doelgerichte en interactieve sessies gaan we in op de mogelijkheden die 5G kan bieden voor de verschillende technologiespelers. In elke sessie delen een aantal technologiebedrijven hun expertise, laten we het perspectief van de industriële eindgebruiker aan bod, én nodigen we ook telkens een internationale gastspreker uit. De sprekers voor de eerste Deep Dive sessie worden in de loop van de komende dagen aangekondigd. De Deep Dive bestaat uit twee delen:

Programma

  • Deel 1 – De impact van 5G op mobiele operatoren en IoT hardware
  • Deel 2 – De impact van 5G op applicatieontwikkelaars en integratoren

Virtueel en gratis toegankelijk voor leden van The Beacon met discount code ontvangen via de aparte link; 350 EUR voor niet-leden.

Contacteer katia@thebeacon.eu indien er problemen of vragen zijn over de tickets.

Tags
Share with friends

Date and time

Location

Online event

Refund policy

Contact the organiser to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

{ _('Organizer Image')}

Organiser The Beacon

Organiser of 5G als katalysator voor een slimme industrie | DEEP DIVE 1°

At The Beacon you’ll be able to work, learn, network and develop tomorrow’s technologies. Far from being just another business center, The Beacon is an Internet of Things and Artificial Intelligence community and the launchpad for your product. Our bricks and mortar are the cradle of an internationally connected IoT ecosystem, crafted and managed by a whole team.

- Innovation for industry, logistics and smart cities! -

Save This Event

Event Saved