11,17 €

22 Jaar ULTRA ECZEMA met BANA HAFFAR, LEDA, SAMARA LUBELSKI & BILL NACE + D...

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Het Bos

5-7 Ankerrui

2000 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

22 Jaar ULTRA ECZEMA !

Dennis Tyfus, vooral bekend in zijn hoedanigheid als kunstenaar, brulboei, radiomaker, muzikant, vleesklak, autodidactisch tatoeëerder, neptelefonist of galerist viert het tweeëntwintigjarige bestaan van zijn label Ultra Eczema.

Het label, dat fungeert als multimediale uitlaatklep van voornoemde heer Tyfus, wordt gretig in de bloemen gezet met live muziek, feest en veel artistiek verantwoorde ongein door:

BANA HAFFAR (us)
Klassiek geschoolde multi-instrumentaliste en synthfreak uit de westige kusten van Amerika. Haffar bekwaamt zich sinds enkele jaren in live analoge performances en doet dat tot eenieders tevredenheid.
Sterker nog, reisbureaus kunnen de vraag naar excursies richting haar gruwelijk schone sonische landschappen niet meer bolwerken. Chance dat wij een bus inleggen.
https://soundcloud.com/banahaffarmusic

SAMARA LUBELSKI & BILL NACE (us)
Gitarist Bill Nace en violiste Samara Lubelski behoren tot het meubilair van de Amerikaanse sub-ondergrond. Beide improvisatoren opereren binnen een duizendtal projecten als Hall of Fame, Body/Head, Thurston Moore, Metabolismus, Vampire Belt, Tower Recordings en doen het met Jan en alleman binnen los-vaste samenwerkingsverbanden.
Vandaag doen ze het vooral met elkander.
http://www.samaralubelski.com/

LEDA (se)
De jongste en vrouwelijkste helft van het Zweedse duo Neutral komt geheel solo en alleen afgezakt met een valies vol psychedelische gitaar en synthwaas gedrenkt in kosmische muziek.
https://www.discogs.com/artist/3961297-Leda-7

+ Dj's MIAUX & DANIEL DE BOTANICUS

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Het Bos

5-7 Ankerrui

2000 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen