Gratis

Klimaat Parlement 2021

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Domein Martinus

Sniederspad

133

2980 Halle-Zoersel

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Op 29 oktober 2021 vindt de tweede editie van het Klimaatparlement plaats, een event waarbij ondernemers samenkomen voor een beter klimaat.

Over dit evenement

KLIMAAT PARLEMENT 2021

Je kennis delen met de nieuwe generatie, is een waardevol iets als leider. Zeker in tijden als vandaag, wanneer je als onderneming wendbaar moet zijn met alle obstakels dat onze huidige leefwereld met zich meebrengt. Een van de grootste, de klimaatcrisis.

WAAROM HET KLIMAAT PARLEMENT

Vandaag de dag zien we dat er een overvloed is aan impact-makers met innovatieve, interessante ideeën om een antwoord te bieden op een van de deelvragen van het klimaatvraagstuk. Jammer genoeg speelt het gebrek aan kennis over commercialisering en economie en regelmatig parten. Om ons steentje bij te dragen aan een duurzamere toekomst, organiseren we dit jaar weer een nieuwe editie van Het Klimaat Parlement en jouw deelname is een uiterste meerwaarde.

INSPIRATIE EN ACTIE

Maak ten volle gebruik van je ervaring, kennis en inzichten over onze economie en bedrijfswereld en deel dit met onze impact-makers om hen een kickstart te geven. 6 ecologisch gedreven ondernemingen komen hun oplossing met ons delen, zodat wij bedrijfsleiders ze vervolgens kunnen helpen een stap in de juiste richting te zetten. En wie weet geeft het u inspiratie over hoe uw onderneming ook deel kan zijn van de oplossing.

Het Klimaat Parlement brengt gelijkgezinden bij elkaar om ons weer een stapje dichterbij te brengen naar een duurzamere wereld.

Nieuwsgierig naar de visionairen van vandaag?

Schrijf je dan nu in voor ons event op 19 oktober.

Praktische informatie

  • Locatie: Domein Martinus (Halle-Zoersel)
  • Tijdstip: To be announced

--

PITCH JOUW ECO-PROJECT!

Heb je een innovatief en duurzaam idee, product of project? Kom pitchen voor ondernemend Vlaanderen op het Klimaat Parlement 2021! Meer informatie vind je hier.

--

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Domein Martinus

Sniederspad

133

2980 Halle-Zoersel

Belgium

Kaart bekijken

Organisator The Ecological Entrepreneur

Organisator van Klimaat Parlement 2021

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen