10.000 BûûMEN - Bûûmplant Groene Rand - Halle

Venster Acties en details

Uitverkocht

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Vissersweg

Vissersweg

Halle

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Deze winter steken we de schup in de grond om 7500 bûûmen te planten in het kader van het Gordelfestival. Dit is onze tweede stop in Halle.

Over dit evenement

Een groots en feestelijk evenement zit er begin 2021 niet in, maar de bûûmplant must go on. We willen dit bûûmplantseizoen namelijk 10.000 bûûmen planten, daarvan komen er 7.500 in de Groene Rand rond Brussel.

Voor onze tweede stop in Halle werken we samen met het collectief Wildgroei Woekert. Zij gaan de komende jaren een plukpark aanplanten in de wijk Rodenem. Meer info en details via: https://www.facebook.com/WildgroeiWoekert.

Deze aanplant gebeurt in het kader van het Gordelfestival 2020, met de steun van Agentschap Natuur en Bos en Flanders Classics.

*********************************************************************

A grand and festive event is not possible at the start of 2021, but the bûûmplant must go on.

For our second stop in Halle, we work together with the Wildgroei Woekert collective. In the coming years they will plant a fruit picking park in the Rodenem district. More info and details via: https://www.facebook.com/WildegroWoekert.

This planting is taking place in the context of the Gordel Festival 2020, with the support of the Nature and Forest Agency of Flanders Region and Flanders Classics.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Vissersweg

Vissersweg

Halle

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen